Vliegtuigmaatschappijen Informatie over Luchtvaartmaatschappijen

Vliegtuigmaatschappij KLM

Vliegtuigmaatschappijen.org
Beoordeling van bezoekers
  • Beoordeling Vliegtuigmaatschappij.org
  • Comfort in vliegtuig
  • Inchecken bij KLM
  • Prijs voor vliegticket

klmKLM, de afkorting voor Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is de bekendste vliegtuigmaatschappij in Nederland. Maar omdat KLM het comfort en gemak van reizen hoog in vaandel heeft staan is het niet de goedkoopste airline. Maar je weet dus wel zeker dat je een aangename reis tegemoet gaat. In alle reisklassen van de KLM zijn comfortabele stoelen te vinden. De beenruimte is afhankelijk van de klasse en het type vlucht. Daarnaast spreekt het personeel de Nederlandse taal. Wanneer je iemand tijdens je vlucht aan wil spreken dan is dit te allen tijde mogelijk en kan dit gewoon in het Nederlands!
Officiƫle KLM website bezoeken

KLM Bestemmingen

Met KLM kan je naar 80 landen vliegen met in totaal 400 bestemmingen. Veelal kan je rechtstreeks vanaf Schiphol (Amsterdam) naar je bestemming vliegen. Dit voorkomt een tussenstop, maar voor sommige bestemmingen is dit echter niet haalbaar. Daarnaast kan je door de samenwerking met andere vliegtuigmaatschappijen ook nog veel verder weg vliegen. KLM werkt namelijk ook nog samen met de bekende luchtvaartmaatschappij Air France, Delta Air Lines en de vliegtuigmaatschappij Kenya Airways.
Bestemmingen vergelijken

Binnen en buiten Europa

Voor bestemmingen in Europa kan je altijd bij KLM terecht. Echter is deze vliegtuigmaatschappij toch aantrekkelijker voor een langere vlucht, aangezien er een hoge comfort tijdens de vlucht is betaal je hier namelijk ook meer voor. Maar wanneer je bijvoorbeeld naar Azie, Amerika of Afrika vliegt dan is het comfort meer als welkom!

Inchecken via allerlei medium

Je kunt bij KLM zelf kiezen welke mogelijkheid voor inchecken je wil gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld op de incheckbalie van KLM op het vliegveld. Daarnaast zijn er ook zelfservice incheckautomaten op de meeste vliegvelden waar je gebruik van kan maken.

Online inchecken KLM
Zowel op je mobiel als op je computer kan je tegenwoordig inchecken bij KLM. Wat dat betreft is deze vliegtuigmaatschappij er zeer vroeg bij, want inchecken met je mobiel is nog lang niet bij alle luchtvaartmaatschappijen een mogelijk.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.