Vliegtuigmaatschappijen Informatie over Luchtvaartmaatschappijen

Vliegtuigmaatschappij Transavia

Vliegtuigmaatschappijen.org
  • Beoordeling Vliegtuigmaatschappij.org
  • Comfort in vliegtuig
  • Inchecken bij Transavia
  • Prijs voor vliegticket

transaviaTransavia is een Nederlandse lijndienst- en chartermaatschappij. Ze bieden vrij goedkope vluchten aan. De vliegtuigmaatschappij Transavia is in 1965 opgericht. Ze zijn in Nederland marktleider als het gaat om vakantievluchten.

Bestemmingen

Transavia is een vliegtuigmaatschappij die het aanbod van bestemmingen steeds weer aanpast aan de behoeften van de klanten. De bestemmingen kunnen dus wisselen. Er is ook een wisseling in bestemmingen per seizoen. In de winter gaan meer mensen op wintersport en dan vliegt Transavia meer op wintersportbestemmingen, zoals bijvoorbeeld Oostenrijk. In de zomer kiezen mensen juist meer voor een zonvakantie rond het Middelandse Zeegebied en dan worden er meer vluchten aangeboden om aan die behoefte te voldoen. Verder vliegt Transavia o.a. op Cyprus, Gambia, Ijsland, Marokko en Zwitserland.

Bagage

Uiteraard is het mogelijk om tijdens een vlucht met de vliegtuigmaatschappij Transavia handbagage mee te nemen. Het is de bedoeling dat je handbagage onder de stoel past, dan mag het zonder problemen mee de cabine in. Je mag per persoon 1 stuk handbagage meenemen en het gewicht mag in totaal maximaal 10 kilo zijn. Het is toegestaan om spuitflessen, vloeistoffen en gels mee te nemen in de hoeveelheid van max. 100 ml. per stuk en in totaal maximaal 1 liter.
Wat betreft de ruimbagage, je kunt tijdens het boeken al aangeven hoeveel ruimbagage je mee wilt nemen. De ruimbagage mag verdeeld worden over 5 bagagestukken per persoon. Bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten en muziekinstrumenten mogen ook worden meegenomen als handbagage.

Klassen

Vliegtuigmaatschappij Transavia heeft vooral als doel mensen zo goedkoop mogelijk naar hun bestemming te brengen. Er is dan ook geen onderscheid in verschillende klassen. Alle passagiers boeken een stoel in de economy class. Het is wel mogelijk om te kiezen uit het assortiment eten en drinken. Tegen betaling kun je zelf bepalen hoe uitgebreid je dit wilt invullen.

Inchecken

Het is mogelijk om online in te checken. Je kunt dit doen vanaf 24 tot 4 uur voor het vertrek van de vlucht. Je kunt ook inchecken via de automaat of op de luchthaven. Als je online of via de automaat hebt ingecheckt kun je op de luchthaven heel eenvoudig je ruimbagage afgeven.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.