Vliegtuigmaatschappijen Informatie over Luchtvaartmaatschappijen

Lufthansa

Vliegtuigmaatschappijen.org
  • Beoordeling Vliegtuigmaatschappij.org
  • Comfort in vliegtuig
  • Inchecken bij Lufthansa
  • Prijs voor vliegticket

lufthansa
Vliegtuigmaatschappij Lufthansa is de belangrijkste Duitse luchtvaartmaatschappij, en tevens Europa’s grootste. De luchtvaartmaatschappij werd in 1926 opgericht. De vluchten vertrekken van veel verschillende vliegvelden. Maar Lufthansa’s belangrijkste vliegvelden zijn Frankfurt am Main, Frankfurt International Airport en Düsseldorf International Airport.

Bestemmingen

Met vliegtuigmaatschappij Lufthansa kan je naar veel verschillende bestemmingen vliegen. Zowel binnen- als buiten Europa. De luchtvaartmaatschappij vliegt naar maar liefst 191 bestemmingen, in wel 78 verschillende landen. Regelmatig komen er nog bestemmingen bij.

Inchecken

Als je met vliegtuigmaatschappij Lufthansa vliegt, heb je diverse opties op in te checken. Zo kun je het op de ouderwetse manier doen. Dat is gewoon naar de balie op het vliegveld, je tas in leveren en inchecken. Maar je kunt er ook voor kiezen om thuis al in te checken. Dit doe je op de website van Lufthansa. Je moet dan een ticket uitprinten en die vervolgens op het vliegveld laten zien. Een andere optie is het gebruiken van één van de incheckmachines op het vliegveld.

Diverse klassen

Bij vliegtuigmaatschappij Lufthansa, kun je in verschillende klassen reizen. De meest voordelige is de Economy Class. En de duurste is uiteraard eerste klas. Hier tussen zitten nog opties. Zoals Premium Economy en Business Class.

Bagage regels

De gratis bagage die je mee mag nemen, is afhankelijk van de klasse waarin je reist. Zo mag je bij Economy Class één tas van 23 kilo meenemen. En bij eerste klas maar liefst drie tassen van 32 kilo. Het veranderend echter regelmatig. Het is dus verstandig om voor je gaat reizen even op de website te kijken. Je mag ook bij alle vluchten handbagage meenemen. Ook hier is de klasse weer van belang. Zo is het me Economy geoorloofd één tas van 8 kilo meenemen, en bij een eerste klas reis twee tassen van 8 kilo.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.