Vliegtuigmaatschappijen Informatie over Luchtvaartmaatschappijen

Emirates

Vliegtuigmaatschappijen.org
  • Beoordeling Vliegtuigmaatschappij.org
  • Comfort in vliegtuig
  • Inchecken bij Emirates
  • Prijs voor vliegticket

emiratesVliegtuigmaatschappij Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Dubai International Airport is de thuishaven van de maatschappij. Deze luchthaven in Dubai is de grootste ter wereld. Vliegtuigmaatschappij Emirates is in 1985 opgericht en heeft sinds die tijd al een enorme groei doorgemaakt. Wanneer je kiest voor Emirates, dan vlieg je absoluut luxe en comfortabel, van alle gemakken voorzien.

Bestemmingen

Emirates vliegt op meer dan 120 bestemmingen in zo’n 70 landen. Met Emirates vlieg je zeer comfortabel naar verre bestemmingen zoals AziĆ«, AustraliĆ«, Afrika en het Midden-Oosten. Je kunt met vliegtuigmaatschappij Emirates onder andere vliegen naar : Bangkok, Hongkong, Sydney en Seoel.

Klassen

Vliegtuigmaatschappij Emirates beschikt over verschillende reisklassen. Je kunt kiezen uit “Economy Class”, “Business Class” en “First Class”. In welk niveau klasse je ook vliegt, met Emirates ben je verzekerd van luxe en comfort. Ook in de “Economy Class” beschik je over een heerlijk comfortabele vliegstoel. Je kunt daarbij gebruik maken van een eigen televisiescherm. Wil je ook nog wat werken tijdens je vlucht, dan kan de “Business Class” handig zijn. Je hebt dan ook de beschikking over een werktafel. Verder heb je een persoonlijke minibar tot je beschikking. Bij de “First Class” baad je je compleet in luxe.

Handbagage en ruimbagage

Wat betreft de handbagage mag iedere passagier 1 stuk meenemen met ten hoogste een gewicht van 7 kilo. Het gewicht van de ruimbagage mag wanneer je vliegt met “Economy Class” niet meer zijn dan 30 kilo en als je “Business Class” vliegt, maximaal 40 kilo.

Bij de bagage wordt door Emirates extra aandacht geschonken aan vloeistoffen, kijk dus goed wat je wat dat betreft mag meenemen.

Inchecken

Het is mogelijk om online in te checken of bij de balie op de luchthaven. Op Schiphol bevindt de check-in-balie van Emirates zich in vertrekhal 3. Vanaf ongeveer 3 uur voor vertrek kun je hier inchecken.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.