Vliegtuigmaatschappijen Informatie over Luchtvaartmaatschappijen

Easyjet

Vliegtuigmaatschappijen.org
  • Beoordeling Vliegtuigmaatschappij.org
  • Comfort in vliegtuig
  • Inchecken bij Easyjet
  • Prijs voor vliegticket

easyjetVanaf 1995 is het mogelijk om te vliegen met Easyjet. Deze vliegtuigmaatschappij met vliegveld “London Luton” als thuishaven, is de op 1 na grootste budgetmaatschappij van de wereld. Easyjet is echt een low-cost airlane, je betaalt als passagier alleen voor de basisservice.

Bestemmingen

Vliegtuigmaatschappij Easyjet is expert in Europa bestemmingen. Ze vliegen vanaf de grote vliegvelden Amsterdam Schiphol en Brussel Zaventum. De hoofdbestemmingen zijn Londen, Edinburgh, Rome en Madrid. In 2015 komen er een aantal nieuwe bestemmingen bij zoals Dubrovnik, Toulouse en Nice.

Handbagage

Uiteraard is het handig en soms ook noodzakelijk om tijdens een vlucht wat bagage bij de hand te hebben. Vliegtuigmaatschappij Easyjet garandeert u een goede handbagageservice. Dit houdt in dat u altijd uw bagage bij u hebt ook al vliegt u met een zeer vol vliegtuig. Het is wel de bedoeling dat er per passagier niet meer dan 1 stuk handbagage meegaat en dit mag niet groter zijn dan 50*40*20 cm, inclusief handvatten en wielen.

Ruimbagage

Grotere stukken bagage zoals koffers, rugzakken, muziekinstrumenten, sportartikelen, enz. gaan mee in het ruim van het vliegtuig. Elk afzonderlijk stuk ruimbagage mag niet groter zijn dan 275 cm. Tijdens het boeken kun je aangeven hoeveel ruimbagage je mee wilt nemen. Het tarief bedraagt €24,60 per tas en 20 kilo in totaal.

Klassen

Aangezien Easyjet echt een prijsvechter is en vluchten voor een zo laag mogelijke prijs wil aanbieden, vliegt elke passagier in dezelfde klasse. Iedereen vliegt mee in de economy class. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, worden er ook geen maaltijden geserveerd tijdens de vlucht. Eten en drinken is alleen te verkrijgen tegen extra betaling.

Inchecken

Online inchecken wordt door vliegtuigmaatschappij Easyjet zeer op prijs gesteld. Dit is ook heel eenvoudig te regelen voor de passagiers. Het is gratis, snel, makkelijk en nog een groot voordeel, het bespaart veel tijd op de luchthaven. Incheckbagage kan op elke luchthaven worden afgegeven en wordt dan naar het ruim getransporteerd.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.