Vliegtuigmaatschappijen Informatie over Luchtvaartmaatschappijen

Vliegtuigmaatschappij ArkeFly

Vliegtuigmaatschappijen.org
  • Beoordeling Vliegtuigmaatschappij.org
  • Comfort in vliegtuig
  • Inchecken bij ArkeFly
  • Prijs voor vliegticket

arkeflyDe Nederlandse luchtvaartmaatschappij ArkeFly voert voornamelijk vakantievluchten uit. De maatschappij biedt charter- en lijndienstvluchten aan. ArkeFly is een onderdeel van de TUI Nederland NV. Over het algemeen voert ArkeFly vluchten uit voor vakantiegangers die een reis hebben geboekt bij een van de merken van TUI. Dit zijn onder meer KRAS, Arke, Holland International en Sunrise.
Bezoek de website van Arkefly

Bestemmingen ArkeFly

Vanaf Amsterdam biedt ArkeFly vluchten aan naar tal van populaire bestemmingen binnen en buiten Europa. Er wordt gevlogen naar bekende vakantieoorden in het Middellandse Zeegebied, Noord-Afrika, de Canarische Eilanden, Bahrein en Dubai, het Rode Zeegebied, Goa, Sri Lanka, Kathmandu in Nepal, India, de Caraïben, de Verenigde Staten, Canada, Aruba, Bonaire en Curaçao. Verder vliegt ArkeFly vanaf Rotterdam en Eindhoven naar Antalya aan de Turkse Riviera.
Bekijk de bestemming van Arkefly

Nog meer zitcomfort

arkefly boeken
ArkeFly biedt voornamelijk redelijk goedkope vluchten aan, waarbij je vliegt in Economy Class. Ook al zijn de vluchten betaalbaar, toch zit je redelijk comfortabel aan boord. Voor nog meer zitcomfort en service kun je naast de Economy Class ook kiezen voor de Comfort Class of de Premium Comfort Class. Vooral voor een vrij lange vlucht is het een optie om hiervoor te kiezen.

Bagagevoorwaarden

Bij ArkeFly mag elke passagier maximaal 7 kilo aan handbagage meenemen. Het is afhankelijk van de bestemming en de klasse, hoeveel kilo je aan ruimbagage mag meenemen. Voor alle bestemmingen, behalve Aruba, Bonaire, Curaçao, de Verenigde Staten en Canada geldt dat je voor de economy class maximaal 20 kilo mag meenemen. Voor de comfort class is dit 25 kilo en voor de premium comfort class geldt 30 kilo. Voor de bestemmingen Aruba, Bonaire, Curaçao, de Verenigde Staten en Canada geldt dat je voor de economy class 25 kilo mag meenemen, voor de comfort class 35 kilo en voor de premium comfort class 45 kilo.

Inchecken bij ArkeFly

Je kunt bij ArkeFly inchecken op allerlei manieren. Dit kan bijvoorbeeld via internet, de self service check-in op de luchthaven, maar ook gewoon op de luchthaven bij de incheckbalie.

Inchecken via internet
Het is mogelijk om vanaf 21 dagen tot 2 dagen voor vertrek online in te checken. Je kunt dan je stoel reserveren en je dient je boarding pass uit te printen, welke je op de luchthaven moet laten zien.

Self Service Bagage Drop off
Wanneer je vanaf Amsterdam vliegt, dan kan je ook zelf inchecken bij de selfservice check-in in vertrekhal 3. Dit kan je vanaf 3 uur tot uiterlijk 1 uur voor vertrek doen. Vervolgens kan je je bagage zelf afgeven bij het selfservice-bagageafgiftepunt. Je hoeft dan niet meer in de rij te staan voor de incheckbalie, maar kunt in een keer doorlopen naar de douanecontrole.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.